Πολιτική Επιστροφών/Ελαττωματικά Είδη

Προσπαθώντας πάντα να εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, το ηλεκτρονικό κατάστημα www.anko-antoniadis.gr σας παρέχει τη δυνατότητα  επιστροφής, κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης στο 23940.72233.

Η ΑΝΚΟ αποδέχεται μόνο επιστροφές εμπορευμάτων μη μεταχειρισμένων , στην αρχική τους κατάσταση και συσκευασία , τα οποία θα συνοδεύονται και από τα σχετικά παραστατικά.

Αν βρίσκεστε κοντά στο  κατάστημα – αποθήκη της εταιρίας μας, μπορείτε να μας επισκεφθείτε προσκομίζοντας το παραστατικό αγοράς του προϊόντος και αφότου ελεγχθεί η κατάσταση του προϊόντος από τον αρμόδιο, να ολοκληρωθεί στο κατάστημα η επιστροφή αλλά και η αγορά του νέου προϊόντος.

Αν το προϊόν που παραγγείλατε δε σας ικανοποιεί μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 7 ημερολογιακών ήμερων από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος και να αγοράσετε στην αξία αυτού κάτι άλλο, εάν παρέλθει το αναφερόμενο διάστημα θεωρείται ότι έχετε αποδεχθεί την παραγγελία. Αν δεν έχετε να αγοράσετε κάτι άλλο εκείνη την στιγμή σας παρέχουμε την δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε την αξία της επιστρεφόμενου προϊόντος σε επόμενη αγορά σας εντός 60 ημερών. Στην περίπτωση αποστολής με courier τα έξοδα επιστροφής και αποστολής επιβαρυνούν τον πελάτη.

Στην περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος:

Αν το προϊόν που παραγγείλατε είναι ελαττωματικό ή το παραλάβατε σπασμένο μπορείτε να το στείλετε πίσω μέσα σε χρονικό διάστημα 7 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του, πακεταρισμένο μέσα στη συσκευασία του, και να σας το αντικαταστήσουμε. Σε αυτήν την περίπτωση επικοινωνήστε μαζί μας με e-mail στο ankomail@yahoo.com με ένδειξη “επιστροφή ελαττωματικού προϊόντος” ή τηλεφωνικώς στο 23940.72233. Στην περίπτωση σπασμένου ή ελαττωματικού προϊόντος το κόστος αποστολής αναλαμβάνει εξ’ολοκλήρου η ΑΝΚΟ, καθώς επίσης και την αποστολή του νέου προϊόντος, σε διαφορετική περίπτωση το κόστος αναλαμβάνει ο πελάτης.

Ο πελάτης  θα πρέπει να επιβεβαιώνει την ποσότητα και την κατάσταση των εμπορευμάτων κατά την παράδοση και εάν κάποια εμπορεύματα είναι ελαττωματικά, θα πρέπει να ενημερώνετε σχετικά την ΑΝΚΟ.

Στην περίπτωση που το προϊόν σας το έχουν κάνει δώρο και θα θέλατε να το επιστρέψετε επικοινωνήστε μαζί μας με e- mail στο ankomail@yahoo.com ή τηλεφωνικώς στο 23940.72233 για να οργανωθεί η επιστροφή και η αποστολή του νέου προϊόντος. Σε αυτήν την περίπτωση το κόστος επιστροφής και η αποστολή του νέου προϊόντος επιβαρύνει τον πελάτη. Για περισσότερες πληροφορίες είμαστε πάντα στη διάθεση σας είτε μέσω τηλεφώνου στο 223940.72233, είτε μέσω e-mail στο ankomail@yahoo.com.

ΔΕΝ γίνονται δεκτές επιστροφές στις ακόλουθες περιπτώσεις:

Είδη που έχουν χρησιμοποιηθεί ή δεν έχουν την αρχική τους συσκευασία.

Είδη που μπορεί να αλλοιωθούν, πχ. Βρώσιμα

Πολιτική τιμών Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.anko-antoniadis.gr διατηρεί το δικαίωμα μεταβολής των τιμών χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση του πελάτη.